Office Hotel
Terug naar blog 20 08 2018

All-in kantoorconcept Office Hotel Haarlem is jarig en trakteert met kortingen! (VERLOPEN)

Office Hotel Haarlem - een all-in kantorenconcept op drie locaties - viert deze maand haar vijfde verjaardag. Ben jij op zoek naar een nieuwe kantoorruimte? Lees dan zeker even verder, want wie jarig is trakteert!
 
Flexibele kantoorconcepten spelen in op de veranderende wensen van ondernemingen en winnen dan ook aan populariteit onder Nederlandse ondernemers. Dit zijn 10 (!) voordelen van ’t huren van kantoorruimte volgens een all-in kantoorconcept in een bedrijfsverzamelgebouw zoals Office Hotel:

1. Als je thuiswerkt ligt afleiding op de loer. Een werkruimte huren kan je helpen efficiënter te werken.
2. Bij een all-in kantoorconcept weet je precies waar je aan toe bent, alle kosten zijn bij de huurprijs inbegrepen.
3. Door kosten voor gezamenlijke ruimtes en services samen met de andere ondernemers te dragen, bespaar je bovendien een hoop geld.
4. Thuiswerken zorgt al snel voor sleur. Een nieuwe, dynamische werkomgeving die je kunt inrichten zoals jij wilt, bevordert de creativiteit.
5. De verscheidenheid aan ondernemers biedt kansen. Wellicht zijn er bedrijven die je kunt zien als potentiële klant of juist als partner?
6. Het is in een bedrijfsverzamelgebouw mogelijk een kleiner metrage te huren. Bij Office Hotel kun je al kantoorruimte huren vanaf 22 m2!
7. Je zit niet direct vast aan een huurtermijn van 3 of 5 jaar. Wij snappen dat een flexibel contract past bij een (startende) onderneming die aan het groeien is.
8. Het is mogelijk binnen het concept door te groeien naar een grotere unit.
9. De centrale ligging van bedrijfsverzamelgebouwen is niet alleen prettig voor jouzelf en eventuele werknemers, maar ook voor (potentiële) klanten en andere zakelijke relaties.
10. Een eigen kantoor en bezoekadres geven je bedrijf een meer professionele uitstraling.
 

Speciaal aanbod: 5 maanden lang korting op de maandelijkse huurprijs!

Overtuigd van de waarde die een all-in kantoorconcept in een bedrijfsverzamelgebouw jou als ondernemer biedt? Office Hotel heeft nu een wel heel aantrekkelijk aanbod om ons vijfjarig bestaan te vieren: nieuwe huurders ontvangen bij het afsluiten van een contract, de eerste 5 maanden namelijk 5% korting op de maandelijkse huurprijs!* Dus dit is hét moment jouw bedrijf het representatieve kantoor te geven dat het verdient.

DEZE ACTIE IS VERLOPEN.
 

Vrijblijvende rondleiding

Hier vind je meer informatie over onze drie locaties. Vraag een vrijblijvende rondleiding met onze locatiemanager Sanne Dost aan. Zij helpt je graag de perfecte kantoorruimte op de locatie van jouw keuze te vinden. En in dit interview geeft Sanne je alvast een kijkje achter de schermen!
 

Verhalen van huidige huurders

Benieuwd wat huidige Office Hotel huurders vinden? Lees de interviews op onze blog!
Voorwaarden:
* Deze actie geldt voor nieuwe huurders, niet geldig bij verlengingen van contracten en verhuizingen binnen Office Hotel.
* De actie is alleen geldig bij een huurcontract vanaf 12 maanden.
* De actie is geldig tot en met 30 september 2018.