Office Hotel

Kies hier jouw kantoor voor een all-in huurprijs

Check Beschikbaarheid & Reserveer

All-in kantorenconcept Haarlem Haarlem Zuid, Oost en Centraal Station

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte met een centrale ligging in Haarlem? Waar je gebruik kunt maken van diverse services, maar waar je wel je eigen creativiteit kwijt kunt zodat je droomkantoor de look & feel heeft die bij je bedrijf past? Dan ben je bij Office Hotel Haarlem aan het juiste adres. Als ZZP'er, freelancer of start-up kun je kiezen uit een uitgebreid kantorenaanbod.
 

Kantoorruimtes met all-in service pakket

Office Hotel Haarlem is een all-in kantorenconcept, waar je als ondernemer vanaf €311,- per maand over een eigen kantoor beschikt. We bieden kantoorruimtes aan in combinatie met een all-in service pakket, zodat jij je alleen nog bezig hoeft te houden met de inrichting van je kantoorruimte en je daarna kunt focussen op je core business. Office Hotel verzorgt onder andere de algemene ruimtes, een supersnelle internetverbinding en nog veel meer!
 

Drie locaties in Haarlem

Je vindt de bedrijfsverzamelgebouwen van Office Hotel op drie locaties: één in Haarlem Zuid (naast de Haarlemmerhout), één direct naast Centraal Station van Haarlem en één direct naast alle uitvalswegen, namelijk in Haarlem Oost. Welke locatie je dus ook kiest, je kantoorruimte is altijd goed te bereiken. Zowel per auto als met het openbaar vervoer. Kortom: alles is aanwezig om zo efficiënt mogelijk aan het werk te gaan, dag na dag én zonder verborgen extra kosten achteraf.

Lees meer over Office Hotel Haarlem
Office Hotel Kaart
3 Office Hotel locaties in Haarlem

3 Office Hotel locaties: Station, Oost & Zuid. Welke past het beste bij jou?

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in het centrum van Haarlem? Dan is Office Hotel Haarlem Station precies wat je zoekt. Deze locatie ligt direct naast het station en heeft dus een goede bereikbaarheid. De kantoor units hebben een luxe uitstraling voor een aantrekkelijke prijs. De all-in kantoorruimtes variëren in grootte van 12m2 tot 50+m2.  

De locatie beschikt over:

  • Een beveiligd fietsenhok; 
  • Een elektrisch toegangshek;
  • Parkeerplaatsen op het terrein (€125,- per maand).

De locatie Historie
Centraal Station Haarlem

Office Hotel Haarlem Zuid is gelegen in de Haarlemmerhout, nabij uitvalswegen richting de A9 (Amsterdam, Utrecht of Alkmaar) én tegenover La Place. Het pand deed vroeger dienst als bank, maar is nu een kantorencomplex dat voorzien is van de modernste faciliteiten. Het ligt in een rustige en groene omgeving. De 30 moderne kantoorruimtes - al te huur vanaf 22m - bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping.
 
De locatie beschikt over:

  • Parkeerplaatsen op het terrein (€95,- per maand); 
  • Glasvezel internet;
  • VoiP telefonie.

De locatie De Haarlemmerhout
Bereikbaarheid

Office Hotel Haarlem Oost is gelegen aan entree van Haarlem, aan de Richard Holkade 14. De locatie is dan ook goed bereikbaar en gelegen vlakbij de uitvalswegen van Haarlem. Er zijn verschillende moderne kantoorruimtes beschikbaar op de eerste en tweede verdieping. De kantoor units variëren in grootte. Extra: iedere bewoner van Office Hotel Oost mag drie uur per week gratis gebruikmaken van de vergaderruimte (o.b.v. beschikbaarheid).
 
De locatie beschikt over:

  • Parkeerplaatsen op het terrein (€55,- per maand); 
  • Professionele ontvangstruimte;
  • Bedrijfskantine;
  • Glasvezel internet.

De locatie Bereikbaarheid

Kom Office Hotel Haarlem bekijken

Agenda rondleiding office hotel haarlem

Afspraak maken

Plan gemakkelijk zelf een rondleiding door het Office Hotel en kies je kantoorruimte op locatie.

Toon tijden

“Bedient drie generaties met klanten.”

Ferry Roggeband, Wigbolt.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief blijf up-to-date